Rico Latino

Laat je inspireren

OPEN DAGEN

Start met dansen bij Rico Latino

Dit is je kans om kennis te maken met de cursussen die wij aanbieden.
Kom naar de open dagen en volg (zonder verplichtingen) proeflessen!

Deel dit bericht met je vrienden

Wat kun je verwachten

Een altijd vriendelijk en gastvrij team, hoge kwaliteit danslessen in een sfeervolle omgeving en vele anderen die net als jij voor het eerst komen dansen.

Beginners en ervaren dansers

Zowel (absolute) beginners als ervaren dansers zijn welkom. De meeste proeflessen zijn geschikt voor absolute beginners. Dit houdt in dat alles op een rustig tempo, stap voor stap wordt uitgelegd. Bij de intromersgroep gaan we vanuit dat je al minimaal 3 maanden salsa leservaring hebt.

Salsa is de meest populaire dans in de Latin scene. Rico Latino is gespecialiseerd in salsa dansen en er wordt les gegeven in de L.A.-style en N.Y.-style. In de salsa L.A.-style cursus leer je ook de basiskennis van merengue.

Bachata?

Bachata dans en muziek komt oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek. Kenmerkend aan bachata is de vierkwartsmaat met een accent op de laatste tel. Tijdens het dansen komt deze vaak terug in de vorm van een voet- of heupbeweging.

Kizomba?

Kizomba is één van de nieuwere dansvormen in de Nederlandse Latin scene. Deze dansvorm met als bijnaam Afrikaanse tango is in een korte tijd over de hele wereld immens populair geworden. De bewegingen zijn vaak vloeiend en sensueel.

Salsa Techniek?

Deze salsa cursus is voor ervaren dansers die hun danstechnische vaardigheden willen uitbreiden. *Deze cursus is niet geschikt voor absolute beginners

Danspartner niet verplicht

Wil je wel dansen, maar heb je geen partner? Geen nood! Je mag ook in je eentje naar de proeflessen komen en deelnemen aan een cursus. Wij doen onze uiterste best om enthousiaste helpers (m/v) te regelen voor tijdens de lessen.

Wel een partner?

Je mag natuurlijk ook als koppel meedoen met een proefles en aan een cursus beginnen.

Locatie

Rico Latino social club
De Heurne 19b, Enschede

Aanmelden

Aanmelden kun je het snelste online doen. Hiervoor maak je een account aan via ons ledensysteem 'Bueno'. In verband met drukte is vooraf aanmelden gewenst. Meld je aan voor een proefles via de kalender hiernaast door op knop "Inschrijven" te klikken onder je gewenste dag/proefles.

Kosten deelname workshop: 5 euro per persoon per proefles.

Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten in verband met wijzigingen. Kijk voor veel gestelde vragen op onze contactpagina. Tot gauw op de dansvloer!

Kom proberen op:

Ma 2 sept 2024- Salsa beginners 21.15u
Di 3 sept 2024- Salsa beginners 19.15u
Wo 4 sept 2024 - Bachata beginners 19.15u
Wo 4 sept 2024 - Kizomba beginners 21.15u
Do 5 sept 2024 - Salsa techniek (dansers met ervaring) 20.15u
Do 5 sept 2024 - Salsa beginners 21.15u
Vr 6 sept 2024 - Salsa beginners 19.15u

Deel dit bericht met je vrienden

Van absolute beginners tot gevorderd

Leren met of zonder danspartner

Geen gevoel voor ritme, geen probleem

Twee linkervoeten, geen probleem